Welcome

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequatDen perfekte maten til en spillekveld

Den store kampen er på TV og du har invitert hele gjengen for en aften med spenning. Da gjelder det å legge opp den perfekte middagen for å virkelig sette prikken over i’en. Derfor har vi tatt en titt på menyen for å finne frem til de beste rettene du kan diske opp med til gjengen for perfekt stemning.

 

Når du skal planlegge en aften med betting og mat er det viktig med det beste utgangspunktet. Her finnes det mange eksempler på dette, men Unibet Odds er et godt utgangspunkt. Klar for en perfekt aften? La oss ta en nærmere titt på hva en meny bør bestå av.

Drikke

Drikke er en viktig del av den perfekte aften, men her er det mye personlige preferanser som gjelder. Du kan selvfølgelig gå for en standard øl servert rett fra kjøleskapet, men når man skal sette prikken over i’en er det viktig med noe litt mer elegant enn som så. Du bør derfor tenke på drikke som går godt med maten - ikke bare en brus.

 

Pass imidlertid på at du har et godt utvalg slik at alle får noe de virkelig setter pris på. Det er ingenting som er kjedeligere enn god mat uten drikke, så ikke vær den verten som glemmer selv det minste behovet. Dette kan være at noen bare drikker alkoholfritt - ikke liker bruk eller har en eller annen form for allergi.

Matretter som er perfekt for en aften med gjengen

Nå som vi har siklet litt på hvordan drikke du bør ha, kan vi gå videre til høydepunktet - nemlig maten. Her er det mange muligheter, så vi får bare komme i gang.

Burgere

Det letteste du kan servere uten å fornærme (nesten noen) er hamburgere. Her kan du tilpasse brød og kjøtt for alle, og deretter la dem styre hvilket tilbehør de kan ha på toppen. Et godt utvalg vil inkludere ost, sylteagurker, salat, løk, tomat og sprøstekt løk. Deretter vil et godt utvalg dressing være på sin plass som en endelig avslutning.

Quesadilla

Quesadilla er et annet utmerket måltid som kan sikre deg en stjerne i boka hos gjengen. Dette er en perfekt fingermat som gjør seg godt rundt bordet uansett hvem som spiser. Sørg for å lage et godt antall - for dette er et måltid som uten tvil vil forsvinne fra bordet lynraskt.

Taco

Nordmenn er kanskje de i verden som spiser mest taco utenfor Mexico, noe som også betyr at du sjeldent går feil med dette. Her kan du diske opp med et stort utvalg ingredienser som alle deretter kan lage sin favoritt med. Dette er perfekt uansett hvem som dukker opp til bordet, så bare tilkall hele gjengen.

Oppsummering

En perfekt kveld har mange bevegelige deler og det gjelder også en kveld med gjengen. Her bør man tenke godt gjennom menyen, men heller ikke gjøre det for komplisert da dette fort kan sette en demper på stemningen. Vi har derfor sett litt på utvalget som du kan diske opp med neste gang du samler gjengen igjen.

 

 

How to find?

Contact Us

Seilduksgata 15A

0553 Oslo

design by graphictailors.no

foodora order now
.